HIGHLIGHTS VAN DE MAAND – APRIL

Met de pre- presentaties achter de rug, komt de Nationale Competitie wel heel dichtbij. Heb jij je al geregistreerd? Mis het niet! Registreer HIER. De Nationale Competitie is hét event waar je kan zien wat de studenten teams allemaal voor elkaar krijgen in een academisch jaar. De impact die ze maken op mens, milieu en bovenal zichzelf, is bewonderenswaardig.

NC PRE-PRESENTATIES

Elk jaar, voorafgaand aan de Nationale Competitie, krijgen de competing teams de mogelijkheid om feedback te ontvangen van Enactus NL. Een week lang reist Enactus NL het land af om te luisteren naar de NC-presentaties. Ook worden de studenten gebrieft over de dag zelf. Hier krijgen ze te horen wat er van ze verwacht wordt en wat ze te wachten staat! Dit jaar vonden de pre-presentaties plaats bij partners Ahrend, Hunter Douglas, Randstad en ORMIT.

BRANDING & PROMOFILM

Vorig jaar heeft Enactus NL een nieuwe branding geïmplementeerd in samenwerking met communicatiepartner Bloemendaal in Vorm. Langzaamaan begint de branding ook te landen bij de teams. Enactus UvA heeft nu een prachtige nieuwe website in de nieuwe branding. Ook Enactus Zuyd is er hard mee aan de slag gegaan!

Ook zijn we deze maand bezig geweest met het maken van een nieuwe promofilm in samenwerking met Film Value. Deze is zeer binnenkort te bekijken op onze website!

SOCIAL STARTUP ACCELERATOR

Inmiddels zijn we met het social startup accelerator al over de helft van het programma! In april hebben de 3 projecten een Operations & Legal dag gehad bij the Colour Kitchen in Utrecht! Een inspirerende sociale onderneming die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ruimte biedt om te werken en zich te ontwikkelen. Tijdens deze dag bleek dat alle drie de projecten nog erg hard aan de weg moeten timmeren. Gelukkig hebben ze daar goede hulp bij gekregen van Coen: een oud trainee van NN Group, die over zijn operationele ervaringen bij een startup heeft verteld, en de projectteams vervolgens zelf aan de bak heeft gezet!

PARTNERS & LINKEDIN VACATUREBANK

Partners van Enactus Netherlands hebben regelmatig leuke vacatures openstaan, deze zijn wij afgelopen maand gaan dezen in onze besloten LinkedIn groep. Opzoek naar een nieuwe uitdaging? Meld je aan en hou de groep dan goed in de gaten!

Volg ook onze Instagram voor stories van onze business developer Fransje Westermann. Zij geeft via deze weg een kijkje bij bedrijven waar Enactus Netherlands mee samenwerkt.

Ben je ook benieuwd naar hoe de teams lokaal de wereld aan het verbeteren zijn? Volg ze dan vooral via sociale media! En kom naar de Nationale Competitie 7 juni in Media Plaza Jaarbeurs.