Bestuursintervisie I

Gister vond de eerste bestuursintervisie plaats voor alle Enactus teams bij onze premium partner Allianz in Rotterdam. Een prachtige dag met het welkomstwoord door niemand minder dan Allianz CEO en zeer gewaardeerd Enactus bestuurslid, Sjoerd Laarberg: “Jullie kiezen ervoor om dit komende jaar een enorme uitdaging aan te gaan. Om het beste uit jezelf en uit je lokale Enactus vereniging te halen. Daarmee tonen jullie leiderschap, durf en sta je open voor het verbinden van wederzijdse belangen en toon je bovenal dat je hart op de juiste plek zit.”

 

 

Na wat informatie vanuit Enactus NL nam Coen de Vries, goede vriend en inspirator van Enactus, de taak op zich om de studenten een inzicht te geven in Ondernemend en Verantwoord leiderschap: ‘wat voor een leider ben jij’? Waarna functie specifieke workshops werden gegeven door onze partners. Heineken, Randstad, Inspired en Allianz zette hun expertise in op het gebied van voorzitterschap, externe relaties, finance, marketing, HR en event management.

 

 

Afsluitend een reuze gezellige borrel waar de nodige plannetjes werden gesmeed om Enactus landelijk naar een volgend niveau te tillen met elkaar.

Het zal een prachtig jaar worden voor de studenten met hoogte- en dieptepunten, een jaar waarin ze heel veel gaan leren over zichzelf, anderen en de wereld. Een jaar waar ze zichzelf nog verder kunnen ontwikkelen tot ondernemende en verantwoorde leiders die de wereld nodig heeft.