Enactus World Cup team

“Presenteren op de Enactus World Cup is misschien wel het mooiste wat ik ooit heb meegemaakt!”

“Ik heb meerdere keren gehuild tijdens de World Cup in Beijing, zo bijzonder was het.”

“Iedereen komt naar de World Cup met hezelfde doel, de wereld verbeteren.”

“De Dutch party was legendarisch!”

“Zo indrukwekkend al die culturen bij elkaar tijdens de opening ceremonie.”

De prachtige lyrische Enactus World Cup verhalen waren niet aan te slepen gisteren tijdens de bijeenkomst van vorige presentatieteams en het huidige World Cup presentatieteam van de EUR.

De jaarlijkse Enactus World Cup is weer in zicht! 9-11 oktober presenteren 36 landelijke winnaars gemaakte impact aan de top van het internationale bedrijfsleven. Vorig jaar sprak Unilever CEO Paul Polman in London tijdens de openingsceremonie: “You have understood the power of social entrepreneurship, the best thing you can do as leaders in this world is very simple put yourself to the service of others”.

Na een prachtige overwinning van EUR tijdens de Enactus NL nationale competitie en een lange, welverdiende zomervakantie, is het World Cup presentatieteam weer hard aan het werk om de presentatie nog beter te maken! Vorige week hebben ze het script getweakt met behulp van Elgar Beumer, werkzaam bij Enactus Worldwide. En gister kregen Jasper, Khan, Helena en Paula zeer constructieve feedback van voorgaande Enactus NL World Cup presentatieteams. Maar vooral mooie herinneringen en sterke verhalen werden uitgewisseld.

De komende tijd presenteert het Enactus NL World Cup team bij meerdere events om zo genoeg feedback te genereren zodat ze tijdens de wedstrijd in Sillicon Valley Nederland optimaal kunnen vertegenwoordigen!