Netherlands

Enactus Worldwide

image desc

Enactus Teams

  • 18 universiteiten en hogescholen
  • 550 studenten
  • 50 projecten

Teams

Enactus Netherlands bestaat uit vijftien lokale Teams die gerund worden door studenten van universiteiten en hogescholen. Zij ontwikkelen maatschappelijke projecten die ertoe doen: initiatieven die levens veranderen en een betere en duurzame wereld mogelijk maken. De Teams zijn professioneel georganiseerd zoals in het bedrijfsleven, met een teammanager, projectmanager, PR-manager, recruiter en staffuncties.

Actieve samenwerking

Elk team heeft een University Advisor die verbonden is aan de onderwijsinstelling en het Team begeleidt in teamprocessen. Daarnaast heeft ieder team een Business Advisory Board waarbij professionals uit het bedrijfsleven het Team adviseren over projectorganisatie en teamontwikkeling. Ook Enactus Netherlands ondersteunt de lokale Teams bij de ontwikkeling en uitvoering van de projecten.

Betrokken en ondernemend

Alle Enactus teamleden zijn erg betrokken en zetten zich belangeloos in om vooruitgang mogelijk te maken. Iedere student die ervan overtuigd is dat de wereld een stukje beter gemaakt kan worden door actie te ondernemen kan zich inzetten voor Enactus. De Teams zijn interdisciplinair; studenten van alle studierichtingen zijn welkom. De verscheidenheid binnen de Teams zorgt ervoor dat er voor de uiteenlopende werkzaamheden voor de projecten altijd passende kennis en kunde beschikbaar is.

Enactus Teams Nederland

Wil je je aansluiten bij een Enactus Team? Neem dan contact op via een van de onderstaande links.

Plaats Team Plaats Team
Amsterdam Enactus Universiteit van Amsterdam Maastricht Enactus Hogeschool Zuyd
Amsterdam Enactus Vrije Universiteit Nijmegen Enactus Nijmegen
Amsterdam Enactus HvA Rotterdam Enactus Erasmus Universiteit
Den Haag Enactus Haagse Hogeschool Tilburg Enactus Tilburg Universiteit
Eindhoven Enactus TU Eindhoven Utrecht (in oprichting) Enactus Hoge school Utrecht
Groningen Enactus Groningen Utrecht Enactus University College Utrecht
Leeuwarden Enactus Stenden Leeuwarden Utrecht Enactus Utrecht
Maastricht Enactus Universiteit Maastricht Wageningen Enactus Wageningen

Is er nog geen Enactus Team op jouw universiteit of hogeschool? Neem dan contact met ons op om een nieuw Enactus Team te starten.