Netherlands

Enactus Worldwide

image desc

Medewerkers

Michiel Munneke

Michiel Munneke

Directeur
mmunneke@enactus.org
06-50 25 09 52

Michiel werkt sinds 2017 voor Enactus Netherlands. Michiel voert de algehele dagelijkse leiding over Enactus in Nederland. Hij is verantwoordelijk voor het netwerk van bedrijven en hogeronderwijsinstellingen.

Nancy Moorman

Nancy Moorman

Programma Manager
nmoorman@enactus.org
06-20 43 93 37

Nancy Moorman is sinds november 2017 Programmamanager bij Enactus Netherlands. Zij is verantwoordelijk voor de uitvoering van het programma en ondersteunt daarin onze 17 studententeams. Ook organiseert zij passende trainingen en events. Naast haar studie is Nancy de afgelopen jaren betrokken geweest bij Enactus UvA als team- en bestuurslid.

Afke Kostelijk

Afke Kostelijk

Programma Directeur Social Startup
akostelijk@enactus.org
06-28 79 41 14

Vanuit de missie ‘Enactus als incubator en accelerator voor sociaal ondernemerschap in het hoger onderwijs’ is onder leiding van Afke de Social Startup opgezet. De geselecteerde teams volgen een 9-daags programma – verspreid over 5 maanden – en maken stappen richting een onderneming. Afke is vanaf september 2014 betrokken bij Enactus. Zij combineert dit met haar eigen bedrijf ProSocial: een organisatie- en adviesbureau voor sociaal ondernemerschap.

naam

Eva van der Bijll

Business Developer
bdnl@enactus.org
06-18 64 54 00

Eva is sinds augustus 2017 betrokken bij Enactus als business developer. In deze rol is Eva verantwoordelijk voor huidige partnerships met bedrijven en het betrekken van nieuwe partners. Daarnaast ondersteunt zij Nancy in de uitvoering van het programma. Eva is gedetacheerd vanuit het Randstad management traineeship.

naam

Matthijs Tiemens

Alumni Coordinator
matthijs.tiemens@enactus.nl
06-48 61 99 18

Matthijs Tiemens studeerde Geschiedenis en Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam en is na zijn studie gaan werken bij Social Enterprise NL, de belangenorganisatie voor sociale ondernemingen.

Tijdens zijn studie was Matthijs in verschillende rollen actief voor Enactus UvA en heeft ook na zijn studie geen afscheid van de Enactus kunnen nemen. Momenteel zet hij zich een dag per week in voor Enactus NL als Alumni Coordinator.