Netherlands

Enactus Worldwide

image desc

Medewerkers

Michiel Munneke

Michiel Munneke

Directeur
mmunneke@enactus.org
06-50 25 09 52

Michiel werkt sinds 2017 voor Enactus Netherlands. Michiel voert de algehele dagelijkse leiding over Enactus in Nederland. Hij is verantwoordelijk voor het netwerk van bedrijven en hogeronderwijsinstellingen.

Julia Wichers Hoeth

Julia Wichers Hoeth

Programma Coördinator
jwichershoeth@enactus.org
06-21 89 95 24

Julia is sinds januari 2015 werkzaam bij Enactus als programma coördinator. In haar rol is zij verantwoordelijk voor de uitvoering van het programma. Ze ondersteunt de programmamanagers, teams en organiseert evenementen en trainingen. Als student is Julia zelf jarenlang betrokken geweest bij Enactus Utrecht als team- en bestuurslid.

Afke Kostelijk

Afke Kostelijk

Programma Directeur Social Startup
akostelijk@enactus.org
06-28 79 41 14

Vanuit de missie ‘Enactus als incubator en accelerator voor sociaal ondernemerschap in het hoger onderwijs’ is onder leiding van Afke de Social Startup opgezet. De geselecteerde teams volgen een 9-daags programma – verspreid over 5 maanden – en maken stappen richting een onderneming. Afke is vanaf september 2014 betrokken bij Enactus. Zij combineert dit met haar eigen bedrijf ProSocial: een organisatie- en adviesbureau voor sociaal ondernemerschap.

Ward

Ward van Mens

Business developer
bdnl@enactus.org
06-13 16 80 76

Ward is sinds juni 2016 betrokken bij Enactus als business developer. In deze rol is hij verantwoordelijk voor huidige partnerships met bedrijven en het betrekken van nieuwe partners. Daarnaast is hij programmamanager voor de regio noord en Rotterdam. Hij is verantwoordelijk voor de begeleiding en coaching van de Enactus teams in deze regio.
Ward is gedetacheerd vanuit het Randstad management traineeship.