Netherlands

Enactus Worldwide

image desc

Nieuws

noimage

Jonge leiders maken het verschil. Sociaal jaarverslag Enactus 2016-2017

Head for business. Heart for the world. Dat laten we graag zien in het jaarverslag van Enactus NL. Ook in 2018 werken we samen met de toewijding van onze partners, aan de ondernemende mentaliteit waarmee jonge leiders van de toekomst het verschil maken in onze samenleving.    

noimage

Enactus Utrecht schittert in Londen

Met 120 studenten, alumni en relaties uit het bedrijfsleven, universiteiten en hogescholen heeft Enactus Netherlands een topweek beleefd tijdens de Enactus World Cup in Londen (26 – 28 september 2017). De Excel Venue  kleurde oranje; zoveel inspiratie en support bij de presentatie van Enactus Utrecht De WorldCup is een jaarlijks terugkerend evenement en dit jaar Lees verder »

noimage

Ben jij onze nieuwe communicatie stagiair?

Wil jij je inzetten voor student ondernemers die de samenleving willen verbeteren? Kom dan stage lopen bij Enactus NL Stagiair communicatie – Enactus NL (Amsterdam, 32 uur) Enactus stimuleert studenten om onze samenleving te verbeteren door ondernemende actie. Wij zijn een Nederlandse stichting met 18 studenten teams en maken deel uit van een internationale organisatie Lees verder »

noimage

Rebottled wint stimulansprijs Social Dragons Den

Rebottled won donderdag de stimulansprijs tijdens de Enactus Social Dragons Den. Een mooie kroon op het harde werken van het team van Jermain van der Graaf en sociaal ondernemer buddy Mireille Geijssen van I-did. Wat is er veel gebeurd het afgelopen half jaar; de 4e editie van het Social Startup programma. Rebottled is een zelfstandige Lees verder »

noimage

Utrecht wint nationale competitie

Enactus Utrecht is voor de vijfde keer op rij winnaar van de nationale competitie van Enactus NL. Een jury met leiders uit het Nederlandse bedrijfsleven, investeerders, journalisten en sociaal ondernemers oordeelde vanmiddag dat zij de meeste impact hebben gemaakt met hun sociale projecten en ondernemingen. Utrecht vertegenwoordigt Nederland dit jaar tijdens de World Cup in Lees verder »

Final Jury

      Met trots presenteren wij de juryleden voor de finaleronde van de Enactus Netherlands Nationale Competitie op 9 juni a.s. in de Jaarbeurs Utrecht. Ahrend Eugene Sterken CEO Allianz Sjoerd Laarberg CEO Arcadis Lia Belilos Global HR Director AVAST Steven Scheers CHRO BWK Lukas Witsenburg Managing Partner CGI Ron de Mos SVP and Lees verder »

Nederlandse bedrijfsleven beoordeelt sociale student ondernemingen

De nationale competitie van Enactus NL vindt plaats op vrijdag 9 juni in de jaarbeurs Utrecht. Een finale jury van 41 personen uit het Nederlandse bedrijfsleven buigt zich over de vraag: welk studententeam heeft dit jaar de meeste impact gemaakt? Dertien teams presenteren hun projecten en sociale ondernemingen. Het winnende team vertegenwoordigt Nederland later dit Lees verder »

noimage

Nationale Competitie 2017

Registreer je hier voor het evenement van het jaar! Enactus sluit elk jaar af met een Nationale Competitie. Op dit evenement laten alle Enactus Teams in een presentatie van 17 minuten zien op welke manier zij voor impact hebben gezorgd in hun omgeving. Een professionele jury, bestaande uit leden van onze partners en stakeholders, beoordeelt de Lees verder »

Wervingsweken

Van Groningen tot Maastricht: in de periode van 24 april tot 8 mei worden studenten warm gemaakt om zich een studiejaar in te zetten voor Enactus. Over leiderschap, verantwoordelijkheid en kansen zien; competenties die gewild zijn op het CV. Studenten leren door te ondernemen meer over zichzelf en over hoe ze in hun omgeving staan. Lees verder »

Wat is Enactus?

Wat is Enactus? Hoe leg je Enactus uit in één zin? Bijna niet te doen. Daarom leggen we het uit in ons nieuwe filmpje! Enactus is een programma waar het ontwikkelen van leiderschap en het opzetten van een sociale onderneming hand in hand gaan. Door middel van ons incubator en accelerator programma helpen we elk Lees verder »