Netherlands

Enactus Worldwide

image desc

Nieuws

noimage

Utrecht wint nationale competitie

Enactus Utrecht is voor de vijfde keer op rij winnaar van de nationale competitie van Enactus NL. Een jury met leiders uit het Nederlandse bedrijfsleven, investeerders, journalisten en sociaal ondernemers oordeelde vanmiddag dat zij de meeste impact hebben gemaakt met hun sociale projecten en ondernemingen. Utrecht vertegenwoordigt Nederland dit jaar tijdens de World Cup in Lees verder »

Final Jury

      Met trots presenteren wij de juryleden voor de finaleronde van de Enactus Netherlands Nationale Competitie op 9 juni a.s. in de Jaarbeurs Utrecht. Ahrend Eugene Sterken CEO Allianz Sjoerd Laarberg CEO Arcadis Lia Belilos Global HR Director AVAST Steven Scheers CHRO BWK Lukas Witsenburg Managing Partner CGI Ron de Mos SVP and Lees verder »

Nederlandse bedrijfsleven beoordeelt sociale student ondernemingen

De nationale competitie van Enactus NL vindt plaats op vrijdag 9 juni in de jaarbeurs Utrecht. Een finale jury van 41 personen uit het Nederlandse bedrijfsleven buigt zich over de vraag: welk studententeam heeft dit jaar de meeste impact gemaakt? Dertien teams presenteren hun projecten en sociale ondernemingen. Het winnende team vertegenwoordigt Nederland later dit Lees verder »

noimage

Nationale Competitie 2017

Registreer je hier voor het evenement van het jaar! Enactus sluit elk jaar af met een Nationale Competitie. Op dit evenement laten alle Enactus Teams in een presentatie van 17 minuten zien op welke manier zij voor impact hebben gezorgd in hun omgeving. Een professionele jury, bestaande uit leden van onze partners en stakeholders, beoordeelt de Lees verder »

Wervingsweken

Van Groningen tot Maastricht: in de periode van 24 april tot 8 mei worden studenten warm gemaakt om zich een studiejaar in te zetten voor Enactus. Over leiderschap, verantwoordelijkheid en kansen zien; competenties die gewild zijn op het CV. Studenten leren door te ondernemen meer over zichzelf en over hoe ze in hun omgeving staan. Lees verder »

Wat is Enactus?

Wat is Enactus? Hoe leg je Enactus uit in één zin? Bijna niet te doen. Daarom leggen we het uit in ons nieuwe filmpje! Enactus is een programma waar het ontwikkelen van leiderschap en het opzetten van een sociale onderneming hand in hand gaan. Door middel van ons incubator en accelerator programma helpen we elk Lees verder »

Nieuwe directeur Enactus NL

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar! Graag stellen wij de nieuwe directeur van Enactus Netherlands aan jullie voor: Michiel Munneke (1970) wordt per 16 januari directeur Enactus Netherlands. Hij volgt daarmee Marije Adriaansens op die deze rol vanaf 2010 vervulde. Munneke studeerde sociologie en antropologie aan de Katholieke Universiteit Nijmegen en haalde zijn Lees verder »

Social Startup programma

Anderhalf jaar geleden zijn we begonnen met het Social Startup programma. Nu hebben we een prachtige infographic om de resultaten van het eerste jaar te laten zijn!

Enactus Utrecht wint Nationale Competitie 2016

Op 3 juni kwamen ruim 500 mensen samen in de Jaarbeurs voor de Nationale Competitie 2016. Een mooie afsluiting van het Enactus jaar 2015-2016, met prachtige presentaties van Enactus teams, een Rookie League en veel inspiratie voor zowel studenten als juryleden. Na spannende voorrondes in de ochtend, mochten de teams van VU Amsterdam, Universiteit Maastricht, Erasmus universiteit Lees verder »

noimage

Nationale Competitie 2016

Registreer je hier voor het evenement van het jaar! Enactus sluit elk jaar af met een Nationale Competitie. Op dit evenement laten alle Enactus Teams in een presentatie van 17 minuten zien op welke manier zij voor impact hebben gezorgd in hun omgeving. Een professionele jury, bestaande uit leden van onze partners en stakeholders, beoordeelt de Lees verder »