Netherlands

Enactus Worldwide

image desc

Vrienden van Enactus

Als Vriend van Enactus vergroot u de lokale positieve impact op onze samenleving. Met Vrienden van Enactus richten wij ons op het MKB en het daar bijbehorende ondernemende karakter. Wij geloven dat lokale samenwerking tussen MKB en onze sociaal ondernemende studenten een perfecte mix om het beste in elkaar naar boven te halen. Door middel van uw steun en support draagt u bij aan de groei en ontwikkeling van onze studenten en bijbehorende sociale ondernemingen en projecten. Bovendien steunt u hiermee sociaal ondernemerschap onder studenten in Nederland en draagt u bij aan de impact van de ondernemingen en social enterprises in uw regio.

Vrienden van Enactus netwerk

Wij zijn trots op ons bestaande netwerk en wij kijken er naar uit om ons Vrienden-netwerk in de toekomst verder uit te breiden.


De Heng Civil Code
Groep XtraToegevoegde waarde Vrienden van Enactus

  • Lokaal impact maken met studenten: U heeft toegang tot studenten en teams in uw regio. U kunt lokaal meehelpen met een startup of samen met studenten nadenken over een nieuw idee. Zodoende bent u ook in staat om uw MVO/CSR beleid verder uit  te breiden.
  • Betekenisvol landelijk netwerk: Twee keer per jaar is er een exclusief partner evenement waarvoor vrienden, corporate partners en studenten worden uitgenodigd. We versterken hiermee de kracht van ons netwerk. Ook zal er ieder jaar een Vrienden van Enactus evenement worden georganiseerd om zo de verschillenden Vrienden met elkaar te verbinden.
  • Exclusief evenement: Als Vriend ontvang je een exclusieve uitnodiging voor de Enactus Nationale Competitie, waar alle studententeams hun startups en sociale impact te presenteren. Klik hier voor meer informatie.
  • Lokaal en internationaal: Welkom in ons netwerk van bedrijven die in Nederland én wereldwijd de wereld beter willen maken door middel van sociaal ondernemerschap.

Vriend van Enactus worden

Door middel van een financiële bijdrage van  €2.500,- of een “in kind” bijdrage t.w.v. €5000,-  per jaar kunt u bijdragen aan een positieve impact in deze wereld. Wij zullen de connectie tussen u en de lokale teams faciliteren.

Geïnteresseerd geraakt?

Stuur een mail naar: bdnl@enactus.org of bel 06 18 64 54 00 (Eva van der Bijll) voor meer informatie. Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken en de connectie te maken met uw organisatie en onze lokale teams.