Netherlands

Enactus Worldwide

image desc

Met een team studenten werken om een doel te bereiken in een zakelijke én sociale omgeving heeft mij vaardigheden geleerd die ik binnen mijn studie nooit had kunnen ontwikkelen.

- Nikki Leander,Voorzitter Enactus Universiteit van Amsterdam

Studenten

Wil jij ook net als ruim 500 andere studenten in Nederland actief zijn voor Enactus? Enactus biedt studenten de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan hun omgeving door het ontwikkelen en uitvoeren van allerlei maatschappelijke projecten. Daarbij levert een flinke dosis ervaring, vaardigheden en contacten op die nodig zijn om een succesvolle carrière op te bouwen. Enactus studenten zijn maatschappelijk betrokken, getalenteerd, ondernemend, integer en waardegedreven. Ze zetten zich in voor Enactus om iets terug te geven aan de samenleving.

Samen één missie

Als je lid wordt van een van de achttien Nederlandse Enactus Teams, sluit je je aan bij een internationaal netwerk van meer dan 62.000 andere studenten die elk hun eigen bijdrage leveren aan onze gezamenlijke missie: het veranderen van levens en het creëren van een duurzame en betere wereld.

De Teams zijn interdisciplinair; studenten van alle studierichtingen zijn welkom. De verscheidenheid binnen de Teams zorgt ervoor dat er voor de uiteenlopende werkzaamheden voor de projecten altijd passende kennis en kunde beschikbaar is. Enactus Netherlands verzorgt trainingen op maat aan studenten zodat zij hun werk voor de projecten nog beter kunnen uitvoeren.

Alumninetwerk

Enactus Netherlands heeft een sterk alumninetwerk. Dit netwerk wordt gerund door een groep enthousiaste Enactus alumni die activiteiten organiseren gericht op persoonlijke ontwikkeling, trainingen geven om hun kennis voor het Enactus netwerk te behouden en actief meedenken over de ontwikkeling van het Enactus programma.