Netherlands

Enactus Worldwide

image desc

Bedrijven

Enactus biedt bedrijven de kans zich met de samenleving te verbinden via de leiders van morgen. Enactus Netherlands werkt momenteel nauw samen met verschillende partnerbedrijven in Nederland. Daarnaast hebben Teams lokale partners. Zij spelen een belangrijke rol bij het werk dat we doen en bij de ontwikkeling van studenten tot maatschappelijk verantwoorde, en ondernemende leiders. Bedrijven bieden Enactus financiƫle ondersteuning om de Teams te ontwikkelen en het werk voor de projecten voortdurend te verbeteren.

Inzet expertise

Het partnerschap gaat verder dan het financiƫle aspect: leiders van de partnerbedrijven krijgen volop de ruimte om hun eigen professionele expertise in te zetten waarmee ze de studenten verder kunnen helpen. Ook kunnen bedrijven hun werknemers betrekken bij Enactus door hen te laten meewerken aan onze projecten. Samen bereiken we betere resultaten.

Partnership op maat

Het Enactus netwerk levert partnerbedrijven interessante zakelijke contacten op. Het partnership is bovendien een waardevolle toevoeging op het MVO-profiel van een bedrijf. Betrokkenheid bij Enactus biedt daarnaast een goede mogelijkheid om met ambitieuze topstudenten in contact te komen. Wat de belangen en doelstellingen van het bedrijf ook zijn – of het nou schaalvergroting is op mondiaal niveau of een meer doelgerichte aanpak – en wat de omvang van uw bedrijf ook is, wij bieden een partnership op maat.

Wilt u partner van Enactus worden? Neemt u dan contact met ons op.

Partnerbedrijven Enactus Netherlands

Premium PartnersGouden Partners


Zilveren Partners

bwkpartners GVB

RCOAK

Campus Recruiter Liander

Wat ik het leukste vind aan Enactus is de manier waarop we positieve impact in de samenleving genereren. Voor onze professionals is het ontzettend inspirerend om de studenten te helpen om zich te ontwikkelen tot de volgende generatie van “responsible business leaders”.

Het is fantastisch om de Enactus studenten te kunnen supporten in de opstart van community projects die zich bezighouden met een aantal van de belangrijkste Millennium Development Goals!

– Jolanda van Schaik Bogers,
Head of Corporate Social Responsibility
KPMG Nederland